سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبوب ترینِ شما نزد خداوند، نیکْ کردارترینِ شماست . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
دانلود مقاله

ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان

ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویاندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 32 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16

مقاله ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان چکیده زمینه و هدف به نظر می رسد که افراد افسرده به دلیل داشتن نگرشهای منفی، دلسوزی و بخشایش کمتری نسبت به خود و دیگران داشته باشند، برای آزمون این فرض پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی انجام گرفت

قیمت فایل فقط 3,500 تومان

خرید

مقاله ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان

چکیده

زمینه و هدف: به نظر می رسد که افراد افسرده به دلیل داشتن نگرشهای منفی، دلسوزی و بخشایش کمتری نسبت به خود و دیگران داشته باشند، برای آزمون این فرض پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی انجام گرفت. 

مواد و روشها: روش پژوهش حاضر همبستگی می باشد. کلیه دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سال تحصیلی 89-90 جامعه آماری این پژوهش را تشکیل دادند. تعداد 126 نفر از این جامعه به شیوه تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب و از آنها درخواست شد به صورت انفرادی و در محل تحصیل به پرسش­نامه های افسردگی، دلسوزی به خود و بخشایش پاسخ دهند. داده های جمع آوری شده نیز با استفاده از ابزارهای آمار توصیفی و آزمونهای همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه با کاربرد نسخه 18 نرم افزار spss مورد تجریه و تحلیل قرار گرفت.

یافته ها: نتایج ضرایب همبستگی نشان داد که دلسوزی به خود و بخشایش به طور منفی با افسردگی همبسته می باشند. نتایج تحلیل رگرسیون هم آشکار کرد که 16 درصد واریانس افسردگی به وسیله دلسوزی به خود و 20 درصد واریانس آن به وسیله بخشایش تبیین می شود.

نتیجه گیری: نتایج پژوهش حاضر از این ایده حمایت می کنند که دلسوزی به خود و بخشایش به عنوان دو عامل حفاظتی در برابر افسردگی عمل می کنند.

واژه های کلیدی: دلسوزی به خود، بخشایش، افسردگی، دانشجویان

مقدمه

دلسوزی به خود (self compassion) یک شکل سالم خودپذیری است که بیانگر میزان پذیرش و قبول جنبه های نامطلوب خود و زندگی مان می باشد. این سازه شامل سه مؤلفه اصلی است: 1.  مهربان بودن و درک خود در مواقع رنج یا بی کفایتی ادراک شده، 2.  یک حس مروت (humanity) عمومی و تشخیص اینکه درد و ناکامی جنبه های اجتناب ناپذیر تجربه مشترک انسانی می باشند، و 3.  آگاهی متعادل از هیجانهای شخصی- یعنی توانایی مواجهه (نه اجتناب) بدون اغراق، نمایش و ترحم به خود (self pity) با احساسات و افکار دردناک (1).

قیمت فایل فقط 3,500 تومان

خرید

برچسب ها : ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان , مقاله ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان , ارتباط دلسوزی به خود و بخشایش , بخشایش با علائم افسردگی در دانشجویان


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/7:: 10:3 صبح     |     () نظر

بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی

بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنویدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 105 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 131

پایان نامه کارشناسی در رشته روانشناسی عمومی بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی چکیده این پژوهش به منظور بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی انجام گرفته است

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

پایان نامه  کارشناسی در رشته روانشناسی عمومی

بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی انجام گرفته است.

جامعه آماری پژوهش حاضر شامل 130 نفر از دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی شهرستان نمین می باشند که به صورت تصادفی انتخاب شدند و پرسشنامه های شادکامی، امیدواری و هوش معنوی را تکمیل نمودند.

برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از روش همبستگی استفاده شده است.

در بیان فرضیه ها بین شادکامی و هوش معنوی همبستگی مثبت معنادار بدست آمد و در بررسی رابطه بین امیدواری و هوش معنوی نیز همبستگی مثبت معنادار بدست آمد .

کلمات کلیدی : هوش معنوی و امیدواری و شادکامی

مقدمه:

بیشتر از یک قرن است که مراجعین برای طرح مسائل، مشکلات، نقائض و کمبودهای خود به روان درمان گران مراجعه می کنند، با توجه به اینکه، که بحث و بررسی در این موارد، می تواند درمان کننده باشد.روان درمانی، با تأکید بر نقائض و کمبود های گامهای بلند و بزرگی برداشته است.اگر چه تأکید بر آسیب شناسی روانی تا حد زیادی خلاصی از علائم را باعث شده است، اما لزوماً باعث افزایش امید و شادمانی نگردیده است، موضوعی که هنوز هم در فرایند درمان نادیده گرفته می شود.عقیده بر این است که شادمانی باید به طور آشکار و صریح در روان درمانی پیگیری شود، چرا که در سلسله مراتب اهداف درمانی، بالاترین جایگاه را به خود اختصاص می دهد.و همچنین این عقیده وجود دارد که استفاده از روانشناسی مثبت مزایا و محاسن زیادی دارد از جمله اینکه، می توان با ترکیب عقاید نظری افرادی مثل راجرز و تحقیقات جدید تر روانشناسی مثبت به بهترین وجه ممکن به افرادی که به دنبال کاهش پریشانی، افزایش امید و شادمانی و تسهیل رشد و تکامل خود هستند مکم نمود.بدین ترتیب نقش و جایگاه درمان مثبت به خوبی روشن می شود.از این طریق می توان در جهت مفهوم سازی مثبت از سلامت روان حرکت کرد، حرکتی که راجرز به مفهوم «انسان با عملکرد کامل1» و مازلو با مفهوم «تحقیق خویشتن2» انجام دادند.مازلو، بنیانگذار روانشناسی انسانگرا3، شاخه ای از روانشناسی مثبت4 را تشریح کرد که در آن خواستار توجه بیشتر به هر دو جنبه مثبت و منفی تجارت انسان گردید، او عقیده داشت علم روانشناسی، بیشتر نقائض، بیماری ها و کمبودهای انسان را برای ما آشکار کرده است و کمتر در مورد استعداد ها، توانمندیها، فضائل و آرزوهای قابل تحقق، یا حداکثر ظرفیت روانشناختی انسان صحبت کرده است.پژوهش در روانشناختی مثبت و سایر علوم مرتبط نشان داده اند افرادی که هیجانات مثبت و خوش بینی را تجربه کرده باشند، عمر طولانی تری خواهند داشت.همچنین افراد امیدوار و شادمان روابط اجنماعی قویتری با دوستان، همسر، همسایگان و بستگان خود دارند.


فهرست مطالب

عنوان     صفحه

مقدمه:   8

بیان مسئله   10

اهمیت و ضرورت تحقیق   13

اهداف تحقیق   14

تعاریف عملیاتی   15

مقدمه   17

گسترش مفهوم هوش   20

چهارچوب نظری هوش معنوی(SI)   25

مؤلفه های هوش معنوی   34

بحث و نتیجه گیری   45

تعریف شادکامی   52

نظریه های مرتبط با شادکامی   57

دیدگاه های مربوط به شادکامی   63

عوامل مؤثر بر شادکامی   66

سلامت روانی و شادکامی   69

ویژگی های شخصیتی و شادکامی   70

شادکامی و موفقیت   72

شادکامی و هوش هیجانی   72

شادی و اهداف   73

سازگاری و شادکامی   77

امیدواری   78

تعریف و پیشینه:   79

رابطه ی ناامیدی با خودکشی   96

امید درمانی   101

ارتقاء امید   105

جامعه آماری:   111

نمونه آماری و روش نمونه گیری:   111

ابزار جمع آوری اطلاعات:   111

روش تحقیق:   111

روش تجزیه و تحلیل آماری:   112

مقدمه   114

بخش اول  : آمار توصیفی   114

آمار استنباطی   116

نتیجه گیری :   119

محدودیت ها   120

پیشنهادات   121

منابع   122

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی , پایان نامه کارشناسی در رشته روانشناسی عمومی , , , , بررسی رابطه شادکامی، امیدواری با هوش معنوی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/7:: 10:2 صبح     |     () نظر

بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی

بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکیدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 294 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 87

پایان نامه کارشناسی بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درسال 1391 مقدمه تصوری که بیش از این، ازسازمان در ذهن ها تداعی می­شد، آن بود که سازمان وسیله‌ای است برای انکه بتوان با استفاده از آن، فعالیت گروهی از افراد را در جهت حصول هدف یا اهدافی هماهنگ نمود ولی آن چه امروزه باور داریم آن است ک

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

[1]

قیمت فایل فقط 35,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی , پایان نامه کارشناسی بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درسال 1391 , بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی , رابطه فرهنگ سازمانی با رضایت شغلی در بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/7:: 10:1 صبح     |     () نظر

بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویان

بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویاندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 294 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 91

پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد مقدمه با کاوش دقیق در حالات وروحیات انسان در می یابیم که انسان دوستدارخوبی وکمال است وتصور کامل وبی عیب بودن برای انسان ایرادی ندارد واگر همه ما این تصور را در وجود خود احساس کرده وبرای بارور کردن آن بکوشیم دنیای ما

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی

بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد واحد اردبیل

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی با افسردگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل است که از بین این دانشجویان 30 نفر به صورت نمونه گیری سیستماتیک انتخاب شد .با استفاده از نرم افزار SPSS و استفاده از روشهای آمار توصیفی و استنباطی بدست آمد که بین کمالگرایی و افسردگی همبستگی معناداری وجود ندارد و همبستگی مثبت در کمالگرایی مثبت و همبستگی منفی با کمالگرایی منفی در افسردگی ملاحضه شد . افرادی که دارای کمالگرایی مثبت هستند افسردگی کمتر و افرادی که دارای کمالگرایی منفی هستند افسردگی بیشتری دارند .

کلمات کلیدی: کمالگرایی مثبت – کمالگرایی منفی - افسردگی

مقدمه

با کاوش دقیق در حالات وروحیات انسان در می یابیم که انسان دوستدارخوبی وکمال است وتصور کامل وبی عیب بودن برای انسان ایرادی ندارد واگر همه ما این تصور را در وجود خود احساس کرده وبرای بارور کردن آن بکوشیم دنیای ما دنیایی بهتر میشود.تعالی وپیشرفت هر جامعه ای مستلزم داشتن افراد سالم وبا نشاط است روابط سالم با دیگران می تواند موجب تکامل ورشد شخصیت شود.

اگر شخصیت را به عنوان ترکیبی از اعمال وافکار ،هیجانات وانگیزشهای فرد بدانیم مولفه های سازنده شخصیت ممکن است در افراد متفاوت مختلف باشد از سوی دیگر امکان دارد این مولفه ها به طرق مختلفی ترکیب شده باشد به طوریکه الگوهای شخصیتی گوناگونی را به وجود می آورند.بسیاری از محققان معتقدند که وجود تفاوت های فردی وویژگی های شخصیتی متفاوت واکنش افراد نسبت به موقعیت ها وفشارزاها متمایز می گردند یکی از این ویژگی های شخصیتی کمال گرایی است که تاثیر زیادی بر سلامت روانی فرد می گذارد.انگیزه های کمال وتاثیر آن بر رفتار انسان در طول تاریخ به صورت همه جانبه وگسترده ای توسط روان شناسان بویژه نظریه پردازان رویکرد روان کاوی مورد بحث قرار گرفته است ودر دهه پایانی قرن 20 به عنوان سازه دو بعدی مطرح گردیده است.

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه.. 1

بیان مسئله.. 4

ضرورت و اهمیت تحقیق.. 6

اهداف  تحقیق.. 8

سؤالات تحقیق.. 8

فرضیه تحقیق.. 9

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای پژوهش.. 9

فصل دوم

تعریف کمال گرایی.. 12

ویژگیهای افراد کمال گرا.. 13

انواع کمال گرایی.. 16

ابعاد کمال گرایی.. 17

علل کمال گرایی.. 18

چشم اندازهای نظری و کمال گرایی.. 21

نظریه فروید.. 21

نظریه ی آدلر.. 24

نظریه هورنای.. 26

نظریه الیس.. 32

چگونه به فرد کمال گرا کمک کنیم؟.. 33

تعریف افسردگی.. 35

1- افسردگی کبیر.. 35

2- افسردگی خاص.. 36

3- افسردگی روانی.. 36

4- افسردگی توهم.. 36

5- افسردگی فصلی.. 37

6- افسردگی اساسی.. 38

علایم‌ شایع‌ 39

علل افسردگی.. 40

علل زیست شناختی.. 40

علل روانی اجتماعی (psychosocial).. 42

علل بیوشیمیایی.. 43

فشارهای محیطی و دیگر نشانه ها.. 44

عوامل تشدید کننده بیماری.. 44

شیوع.. 45

انواع پیشگیری و درمان افسردگی.. 46

داروها.. 46

روان درمانی.. 48

درمان از طریق شئک الکتریکی.. 49

هیپنوتیزم درمانی.. 49

درمان عود افسردگی.. 50

عواقب مورد انتظار.. 50

پیشگیری‌ 51

عواقب‌ مورد انتظار.. 51

عوارض‌ احتمالی‌ 51

شیوع.. 52

درمان.. 52

پیشینه عملی پژوهش.. 53

پژوهش های عملی در خارج از کشور.. 53

پژوهش های عملی در داخل کشور.. 57

فصل سوم

 جامعه آماری.. 59

نمونه آماری و روش نمونه گیری.. 60

ابزارهای پژوهش.. 60

روش تجزیه و تحلیل.. 63

فصل چهارم

آمار توصیفی.. 65

آمار استنباطی 70

فصل پنجم

بحث و نتیجه گیری.. 73

محدودیت پژوهشی.. 74

فهرست منابع.. 78

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویان , پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی , بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی بر افسردگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد , بررسی بررسی رابطه کمالگرایی مثبت و منفی ب


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/7:: 9:58 صبح     |     () نظر

بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی

بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنیدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 166 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 108

پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی در استان اردبیل مقدمه باید دانست که عوامل متعددی بر نگرش کودک ازخود و اعضای خانواده ی خود مؤثر است، از آن جمله می توان به عوامل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی حاکم بر خانواده اشاره کرد که ارتباط مستقیم با سطح سواد و تحصیلات خانواد

قیمت فایل فقط 30,000 تومان

خرید

پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی


بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی در استان اردبیل

مقدمه

باید دانست که عوامل متعددی بر نگرش کودک ازخود و اعضای خانواده ی خود مؤثر است، از آن جمله می توان به عوامل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی حاکم بر خانواده اشاره کرد که ارتباط مستقیم با سطح سواد و تحصیلات خانواده دارد. شخص باسواد امکان سلامت اقتصادی و تصمیم گیری بیشتری دارد و چنین انسانی نسبت به خود و فکر و فرهنگ جامعه بصیرت بیشتری دارد. سواد و تحصیلات، از دیدگاه اقتصادی، افراد را به‌سوی رشد و توسعه‌ی درونزاد و خلاق و هماهنگ با اجتماع و کشور هدایت می کند و از دیدگاه تخصصی، جامعه را موفق می سازد، افراد بزرگسال به عنوان عامل اساسی تولید، حتی با یک اصطلاح اقتصادی خاص که همان جمعیت فعال یا نیروی کار می باشد، مشخص می‌شوند.با توجه به آمار موجود، گسترش سواد کاهش رشد جمعیت و همچنین توسعه ی اقتصادی و اجتماعی و پیشرفت دانش و ... را تسهیل نموده است. تنها جوامعی توانسته‌اند مشکلات خود در زمینه های تغذیه، مسکن، پوشاک، بهداشت و آموزش را از میان بردارند که از سطح بالای سواد برخوردار باشند.بی سوادی، نه تنها پدیده ای قابل تأسف است، بلکه علامتی است در کنار علائم دیگر که نشان دهنده ی از خود بیگانگی می‌باشد و منجر به عقب ماندگی می شود. این عقب ماندگی در تعلیم و تربیت، خود معلول شالوده های نامتناسب اقتصادی و اجتماعی است و رابطه ی مستقیم با فقر عمومی و کمبود وسایل کافی به ویژه نداشتن معلم و مدرسه است.

سواد و تحصیلات خانواده یکی از عوامل مهم پیشرفت بشر در جهان امروز است. پیشرفت تکنولوژی، صنعت، بهداشت و علوم مختلف مدیون این عامل مهم است.

بی سوادی در تمام ابعاد زندگی انسان می تواند تأثیر بسزایی داشته باشد، مخصوصاً در بهداشت، رشد اقتصادی، رشد فرهنگی، رشد و تربیت فرزندان، بی نظمی و ناهنجاری کودکان، رشد اشتغال و غیره مطالعات نشان داده است که هرچه آسیب های روانی بیشتر باشد، موقعیت اجتماعی شخص را پایین تر می آورد و عواملی چون فقر، بی کاری، تعداد فرزندان، اعتیاد، طلاق و ... که همه موجب پایین آمدن موقعیت اجتماعی و فرهنگی شخص می شود و آشفتگی ها یا آسیب های روانی را به وجود می آورد معمولاً افرادی که در سطح پایین اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زندگی می کنند، سطح تحصیلات کمتری نسبت به افراد همسال خود دارند و میزان تحصیلات در این خانواده ها به شدت اُفت پیدا می کند(کیانوش،1387).

بیان مسئله

بشر همواره نعمتی گران قدر بوده است. این وجه افتراق با سایر موجودات سبب شده است، تا انسان در رهگذر تاریخ و در طول زمان به تکامل رهنمون شود. آدمی، از آغاز پا نهادن به این کره ی خاکی با مشاهده ی پدیده‌ها، مفاهیم و تصورات اولیه ای در ذهن خویش یافت، سپس در پی مفاهیم اسباب و علل پیدایش پدیده ها و رویدادها و تحولات، به تفکر و تجربه روی آورد و در هر مرحله گامی پیشتر فرا نهاد.

خط و زبان، از ابداعات مهمی است که بعدها توسط بشر پدید آمد و انتقال تجربه ها و تفکرات افراد به یکدیگر را میسّر ساخت. بدین ترتیب، دانش ناچیز بشر در دوران های اولیه به دوران بعد لبریز شده و در سیر تکاملی خود پیچیده تر و جامع تر گشت. اکنون گنجینه‌ی گران بهای بشر، علم و دانش که دستاورد قرن ها مرارت و تلاش خستگی نا پذیر بشری است در قالب کتاب ها، نشریه ها و نوشته های گوناگون در آمده است.برای ورود به این حوزه و دستیابی به این ذخایر نیز، کلیدی جز درک و فهم و توانایی خواندن و نوشتن و تحصیلات، شناخته نشده است؛ و اگر چه کسب مهارت های خواندن و نوشتن، خود به معنای شعور و آگاهی نیست، لیکن ابزارهایی مؤثر در راه رشد و تعالی انسان خواهد بود.بی سوادی با فقر و ناهنجاری، پیوند مستقیم دارد و در محروم ترین مناطق کشورهایی که دچار کمبود منابع طبیعی هستند، در بین فراموش شده ترین، گروه های انسانی و کسانی که از نارسایی ها و کمبودهای مهم و اساسی مانند: غذا، بهداشت، مسکن، بیکاری و... رنج می برند به گسترده ترین شکل ممکن وجود دارد.تداوم بی سوادی سدی عظیم در راه توسعه است و مانع از آن می شود که میلیون ها نفر مرد و زن، عنان زندگی خود را در دست بگیرند.بی سوادی، عاملی است که مبارزه علیه فقر، نا برابری ها و ناهنجاری ها را محکوم به شکست می کند. بی سوادی هر چند که خود معلول نارسایی های اقتصادی و اجتماعی و تربیتی است، ولی در اینجا نقش تشدید و تعیین کننده ای دارد.درصد مردودی و ضعف تحصیلی در بین کودکانی که بدون صبحانه، به مدرسه می روند، بیشتر از کودکانی است که مسئله ی سوء تغذیه دارند. در محیط‌های فقیر، کودکانی که با شکم گرسنه به مدرسه می روند، وضعیت مدارس نیز، چندان تعریفی ندارد. در خانواده های سطح پایین، چون والدین نیز معمولاً از سطح تحصیلات پایینی برخوردارند، در رسیدن به درس و مشق و تربیت فرزندان، با مشکل رو به رو می شوند.بی سوادی، ریشه و اساس بسیاری از مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و بی نظمی ها و آسیب های مادی و روحی و روانی در اکثر کشورهای جهان سوم است. بررسی ها بیانگر این واقعیت تلخ هستند که بی سوادی و کم سوادی گرچه مسئله ی حاد کشورهای جهان سوم است، ولی مشکل جدید کشورهای پیشرفته ی صنعتی نیز هست.مشاغل و گرفتاری های روزمره ی پدران و سواد و تحصیلات اندک، پرجمعیت بودن خانواده ها، اختلاف های خانوادگی، دوستان ناباب و فقر اقتصادی، با انحرافات از رفتار به هنجار، رابطه ای قابل ملاحظه دارد.اگرچه تحصیلات پدران و مادران در رفتار به هنجار فرزندان تأثیر انکار ناپذیر دارد، اما در بررسی ها ی انجام شده، نقش مادران، چشم گیرتر می نماید. دور بودن پدران از منزل به دلیل اشتغال، باعث می شود که فرزندان، بیشتر ساعات بیداری را با مادران خود بگذرانند(انجمندانی،1387). از این رو سطح سواد و تحصیلات مادران می تواند در هدایت تحصیلی و شغلی فرزندان تأثیر قابل ملاحظه‌ای داشته باشد.بنابراین در این پایان نامه در پی پاسخ به این سوال هستیم که میزان تحصیلات والدین بخصوص مادران چه نقشی در زندگی روزمره کودکان کم توان ذهنی دارد ؟ 

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه.. 1

بیان مسئله.. 2

اهمیت و ضرورت تحقیق.. 4

اهداف تحقیق.. 5

اهداف جزئی.. 5

فرضیه های تحقیق.. 5

تعریف مفهومی.. 5

تعریف عملیاتی.. 6

فصل دوم

عقب ماندگی ذهنی.. 8

تعاریف.. 9

طبقه بندی عقب ماندگی ذهنی.. 11

طبقه بندی از لحاظ آموزشی (تربیتی).. 11

سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی.. 12

‌أ- عقب ماندگی به علت عوامل ارثی.. 13

‌ب- عقب ماندگی به علت اتفاقات دوران بار داری.. 14

‌ج- عقب ماندگی به علت حوادث زایمانی و بعد از تولد: 17

حوادث بعد از تولد.. 19

‌د- عقب ماندگی به علت عوامل محیطی ، اجتماعی و فرهنگی   21

پیشگیری.. 22

پیشگیری ثانویه.. 24

پیشگیری ثالث.. 24

سلامت روانی.. 25

نکات مشترک بین بهداشت روان و جسم.. 25

دیدگاه های مختلف در مورد سلامت روان.. 26

تاریخچه ی سلامت روان.. 28

معیارهای سلامت روان.. 29

هدف بهداشت روان.. 31

پیشگیری از بیماری های روانی.. 32

اصول سلامت روان.. 36

اصول بهداشت روانی 5 اصل دارد که به قرار زیر می باشد.   36

سلامت روانی در دوره های مختلف زندگی.. 38

سلامت روانی در دوران قبل از تولد و زمان تولد.. 38

بهداشت روانی در دوران شیرخوارگی و کودکی.. 39

بهداشت روانی دوران بلوغ( نوجوانی).. 40

سلامت روانی در دورن بزرگسالی.. 42

سلامت روان در دوره سالمندی.. 42

رابطه سلامت جسمی با سلامت روانی.. 43

علامت شناسی در بیماری های روانی.. 44

مذهب و سلامت روان.. 44

ایمان و استرس.. 45

قرآن کریم و بهداشت روانی.. 47

نقش اجتماع در بهداشت روان.. 52

عوامل مؤثر بر بیماری های روانی.. 53

دیدگاه مکتب های روان شناسی درباره علل اختلال روانی   56

فصل سوم

روش تحقیق.. 75

جامعه آماری.. 75

حجم و نمونه اندازه گیری.. 75

روش نمونه گیری.. 75

ابزار تحقیق.. 76

فصل چهارم

یافته های آمار توصیفی.. 78

یافته های آمار استنباطی.. 86

فصل پنجم

بحث نتیجه گیری.. 90

محدودیت های پژوهش.. 91

پیشنهادها.. 92

منابع.. 93

ضمایم.. 95

 

قیمت فایل فقط 30,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی , پایان نامه کارشناسی روانشناسی بالینی , بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی در استان اردبیل , بررسی رابطه میزان تحصیلات مادران , تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان , میزان تحصیلات مادران با سلامت روانی کودکان کم توان ذهنی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/7:: 9:58 صبح     |     () نظر
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >