سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سوگند به آنکه جانم در دست اوست، برتر از بردباری با دانش چیزی باچیز دیگر گرد نیامد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
دانلود مقاله

تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان

تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهاندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 50 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 72

تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان

چکیده

در سطح کلان، آموزش و پرورش تحت تأثیر فشارهای سیاسی، فشارهای تکنولوژیکی، فشارهای اقتصادی و فشارهای اجتماعی قرار دارد. در نظر داشتن چهار پایه­ی اصلی یادگیری که از طرف سازمان یونسکو مطرح گردیده است، یعنی: یادگیری برای دانستن، یادگیری برای انجام دادن، یادگیری برای زیستن و یادگیری برای همزیستی می­تواند فشارهای مذکور را تقلیل دهد. فشارهای سیاسی بویژه در کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته تأثیرات تخریبی بیشتری داشته است. آموزش و پرورش که برای توسعه نیازمند محیطی آرام و دور از تشنج است، بواسطه­ی جریانات سیاسی خدشه می­پذیرد و نیرو و وقت محدود که آموزش و پرورش در اختیار دارد و باید در جهت اصلاحات صرف شود، متوجه­ی تشنجات سیاسی می گردد.

از سوی دیگر منابع مادی کمیاب در کشورهای در حال توسعه، که فشار جمعیت جوان نیز در آنها مخاطره آمیز است، عمدتاً در جهت توسعه­ی کمی الزاماً به توسعه کیفی نمی­گردد و پدیده­ی فارغ التحصیلان بیکار معضل دیگری است که می تواند فشارهای مطرح شده را تشدید نماید.

فشارهای اجتماعی از قبیل فقر، بیکاری، مفاسد اجتماعی، پدیده­ی مهاجرت روستائیان و رشد شهرنشینی، اعتیاد، خانواده­های از هم گسیخته نیز زمینه­ی ارائه­ی آموزش و پرورش مطلوب را تخریب می کند و آموزش و پرورش در آستانه­ی هزاره­ی سوم بار مسؤولیت عظیمی در احیای ارزش های اخلاقی در جهت کاهش موارد مذکور دارد. در اینجا لازم به یادآوری است که نقش معلم نه تنها آموزش است، بلکه آموزش توأم با پرورش است. پرورش انسان­های والایی که زمینه­ی فشارهای اجتماعی ویرانگر را کاهش دهد و راه زندگی در جامعه و همزیستی در خانواده را آموخته باشد. بنابراین معلم باید فلسفه­ی ارزشی جامعه را درک نموده و در توسعه و تفهیم ارزش ها نقش مؤثر داشته باشد.

 

فهرست مطالب


فصل اول

2

مقدمه

9

بیان مسئله

13

اهمیت و ضرورت مساله

16

اهداف


فصل دوم

19

ویژگیهای آموزش و پرورش کارا و اثر بخش

20

جایگاه فراگیران در سیستم آموزشی

25

توجه به خلاقیت فراگیران

27

محیط های آموزشی

30

فناوری اطلاعات

31

توسعه منابع انسانی در نظام آموزشی

34

پیشینه پژوهش


فصل سوم

39

روش تحقیق


فصل چهار

42

آموزش و پرورش کارا و اثر بخش چگونه است؟

51

(چشم انداز حرکت ما به کدام جهت است)؟

52

نقش رسانه و فناوریهای نوین در آموزش و پرورش


53

نسلهای سه گانه فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) وآموزشهای باز و از راه دور



54

شکاف دیجیتالی

56

آموزش از راه دور و یادگیری باز


فصل پنجم

59

نتیجه گیری و پیشنهادات

64

فهرست منابع و ماخذ

قیمت فایل فقط 25,000 تومان

خرید

برچسب ها : تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان , بررسی تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان در قرن معاصر و آینده , تاثیرروش های تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش کشورهای مختلف جهان , تدریس و فناوری های جدید در آموزش و پرورش , فناوری های جدید در آموزش و پرورش


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/4:: 9:52 صبح     |     () نظر

بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربی

بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربیدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 122 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 53

بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربی

قیمت فایل فقط 12,500 تومان

خرید

بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربی

مقدمه



آمار عنوان دانش‌آموزان با توجه به استعدادها، علایق، توان و تفاوت‌های فردی در راستای پیشرفت تحصیلی از اهداف اصلی نظام تعلیم و تربیت هر کشوری می‌باشد در صورتی که این مهم اتفاق بیافتد قطعاً مردان و زنان آینده این جامعه با علاقه و جدیت در عملکرد خود موفق‌تر بوده و جامعه‌ای ایده‌آل را می‌سازند. لذا تمامی دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت و محقق جامعه باید سعی داشته باشند به شناسایی عوامل عدم موفقیت و موفقیت دانش‌آموزان را در جهت پیشرفت تحصیلی سوق دهند تا اهداف مورد نظر نظام تعلیم و تربیت محقق شود. به عبارت دیگر با اینکه چرخ تکامل علم بشریت چنان با سرعت پیش می‌رود که تشخیص مقصد نهایی این حرکت شتابدار، کاری بس دشوار است ولی بازهم جوامع بشری حین پیشرفت به سوی تکامل علمی مواجه به مشکلات لاینحل و صعب‌العبوری است که وظیفة مسئولان نظام تعلیم و تربیت و محققان را سنگین‌تر می‌کند. از همه مهمتر آفت‌های نظام آموزشی کشور ما افت تحصیلی است که همه ساله به صورت گوناگون مقدار بسیار زیادی از استعدادهای بالقوه انسان و منابع اقتصادی جامعه را هدر داده و نابسامانی‌های فردی، اجتماعی را به جای می‌گذارد همه ساله این پدیده در ایران به صورت جنبه‌های مختلف شکست تحصیلی چون غیبت مطلق از مدرسه، ترک تحصیل قبل از موعد مقرر، تکرار پایه تحصیلی، غیبت میان سؤالات تحصیلی دانش‌آموزان کیفیت عزل تحصیلات دانش‌آموزان در مقایسه با آن چه باید باشد. کسب محفوظات به جای معلومات جلوه می‌نماید که آثار اجتماعی روانی، اخلاقی، عاطفی و اقتصادی زیاد مترتب است. بنابراین باید شرایطی پیش‌بینی کرد که پیشرفت تحصیلی مطلوب حاصل و افت تحصیلی به حداقل ممکن بر سر یکی از راه‌های که می‌توان در جهت افزایش پیشرفت تحصیلی کمک گرفت شناخت. مسائل و مشکلاتی است که مانع رسیدن دانش‌آموزان بر پیشرفت تحصیلی و برطرف عنوان این موانع است. بر همین اساس این‌جانب تحقیق خود را به بررسی پیشرفت تحصیلی و موفقیت کنونی آن درروند تعلیم و تربیت و نقش سواد والدین اختصاص داده و حاصل کاوش‌های خود را در این مقاله گرد آورده‌ام.

اساس هر جامعه خانواده های آن جامعه است، به عبارت دیگر خانواده است که تا حد زیاد چگونگی گذشته، حال و آینده هر فرد و جامعه را پی ریزی کند. چگونگی ارتباط والدین و اعضای خانواده بی تأثیر از سطوح معلومات و اطلاعات والدین نیست. والدین به منظور آگاهی بیشتر از مسائل تربیتی به یادگیری و آموزش هایی نیاز دارند، نقش پدر و مادر در تربیت و پیشرفت تحصیلی فرزندان برکسی پوشیده نیست و نقش آنان مهم و تعیین کننده است، زیرا والدین شکل دهندگان و معماران شخصیت فرزند خود هستند. در جامعه امروزی ممکن است هر پدر و مادری در یک یا چند رشته اطلاعات تخصصی داشته باشند و در زمینه چگونگی برقراری روابط خانوادگی آگاهی ها و تجربیات در خانه پدری خود کسب کرده باشند. اما آنچه مسلم است شیوه زندگی امروز مانند شیوة زندگی قبل نیست، زیرا نیازهای جامعه امروزی با نیازهای جامعه نسل گذشته همانندی ندارد. تحصیلات والدین و داشتن اطلاعات به روز آنان موجب می گردد که والدین و داشتن اطلاعات به روز آنان موجب می گردد که والدین محیط مناسبتری برای رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه فرزندان خود فراهم آورند و فرزندان کمتر دچار مشکلات عاطفی و اجتماعی می گردند، ولی در خانواده هایی که اولیاء فاقد حقی سواد خواندن و نوشتن هستند، قادر به برقراری ارتباط صحیح با فرزندان خود نبوده و حتی در امر آموزش و تحصیلات، اکثراً فرزندانشان دارای مشکل هستند، ولی این امر در خانواده های کم سواد تا حدودی فرق می کند، زیرا آنان گرچه اطلاعات به روز ندارند ولی قادر به خواندن و نوشتن و حساب کردن در حد ابتدایی می باشند و می توانند تا حدودی در امر تحصیل فرزندانشان را کنترل نمایند. 

هدف ما در این تحقیق روشن ساختن این مسئله است که آیا فقط تحصیلات والدین در پیشرفت فرزندان کفایت می کند یا علل و عوامل دیگری در این امر دخیل است؟

فهرست مطالب

مقدمه. 7

بیان مساله. 9

ضرورت و اهمیت تحقیق. 11

اهداف تحقیق. 12

فرضیه و فرضیات تحقیق. 13

تعریف نظری موضوع. 13

تعریف خانواده 13

تعریف پیشرفت.. 14

تعریف نظری پیشرفت.. 14

پیشینه ی تحقیق. 16

اهمیت خانواده 18

خانواده به عنوان سیستم. 19

خانواده به عنوان معلم و الگو. 20

خانواده به عنوان کانون محبت و امنیت.. 21

نقش اقتصاد در خانواده 22

موقعیت اجتماعی _ اقتصادی و یادگیری.. 24

وضعیت اجتماعی و اقتصادی والدین.. 26

تربیت فرزندان وباروری ثمربخش... 26

شبکه خانوادگی.. 27

والدین درمسئولیت شریک هستند. 28

تفاوت محیط زندگی دانش آموزان زرنگ یا پیشرفته با ضعیف... 30

تحصیلات والدین.. 32

بی سوادی والدین.. 33

مباحث نظری تحقیق. 34

طرح پژوهش... 37

جامعه آماری.. 37

روش نمونه گیری و حجم نمونه. 37

روش تجزیه و تحلیل داده ها 38

بخش اول آمار توصیفی.. 40

بحث ونتیجه گیری.. 46

محدودیت های پژوهش... 47

پیشنهادات.. 48

منابع. 50

قیمت فایل فقط 12,500 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربی , بررسی تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه راهنمایی در درس دینی و عربی , تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان , پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در بین دو مدرسه , تاثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در درس دینی و عربی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/4:: 9:51 صبح     |     () نظر

پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زنان

پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زناندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 171 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 69

پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زنان

قیمت فایل فقط 17,500 تومان

خرید

پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زنان

مقدمه

 یکی از مهم ترین اتفاقاتی که در زندگی افراد جامعه می افتد،ازدواج است.ازدواج مرحله ای است که علاوه بر زندگی شخصی فرد،جامعه را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و همانگونه که کلود روی استروس[1] می گوید:«برخوردی است دراماتیک بین فرهنگ وطبیعت،یا میان قواعد اجتماعی و کشش جنسی» (ساروخانی،23:1386)ازدواج همچنین نظام فرهنگی از آراو عقاید تربیتی،نهادی از نقش ها و هنجارها و تجربیات تعاملی پیچیده ای برای زنان و مردان است.(ریتزر،56:1374).

ازدواج از جنبه جامعه شناختی،دارای ساختار،ماهیت ،کارکرد وپیادهای اجتماعی پیش بینی شده و پیش بینی نشده مثبت یا منفی،آسیب زا یا آسیب زدااست که کنش و واکنش اعضای جامعه و ساختارهای اجتماعی را متاثر می سازد،خصوصا پیامدهای نامطلوب ازدواج های غیراصولی،از یک سو ساختار،ماهیت و کارکردهای خانواده را در طول زمان دچار تغیر و تحول می سازد و از سوی دیگر ارزش های محوری جامعه را تحت تاثیر قرارمی دهد.

با توجه به شرایط جامعه ایران و مسائل ومشکلاتی که در سر راه انجام ازدواج و زناشویی به وجود آمده،توجه به این مسئله وپیامدها و عواقب آن برای افراد از اهمیت خاصی برخوردار است،چرا که اگر این خشت از همان ابتدا کج نهاده شود،دیوار خانواده سرانجام فرو خواهد ریخت.لذا پرداختن به علل و انگیزه نهای سوق دهنده به سوی انجام این پیوند از اهمیت بسزایی برخوردار خواهد بود؛به گونه ای که اگر توجه واقعی به این عوامل نگردد،مسلما میزان رضایت طرفین از ازدواج و زندگی زناشویی مطلوب نخواهد بود و بالطبع عواقب خوشایندی را نیز برای این خانواده ها نمیتوان متصورشد.

 در بین نهاد های مختلف جامعه، کانون مقدس خانواده بهترین مکان برای تربیت جسم وروان است. خانواده کانون نوع دوستی و یگانگی زن ومرد می باشد که برای آنها بهترین فرصت برای اتفاق و اتحاد  براساس صمیمیت هر چه بیشتر و دوام هرچه فزون تر اخلاقی،جسمانی و روانی به وجود می آورد(ابراهیمی بختور،46:1364). باتوجه به این که غالبا مدیریت فضای درون خانه را زنان می سازند یا هدایت می کنند و یا عهده دار می باشند،لذا رضایت زنان از زندگی مشترک،تاثیر بسیارزیادی در چگونگی فضای سالم وآرامش بخش خانه خواهد داشت.(هولاب،43:1378). رضایت زناشویی باعث می شود زوجین آرامش را در زندگی ببینند و با آرامش و رضایت آنها فرزندان نیز در خانواده به خوبی تربیت می شوند و آثار آن را در جامعه از خود نشان خواهند داد. بنابراین به دلیل اهمیت ویژه خانواده و اهمیت مقوله رضایت زناشویی در ثبات و پایداری خانواده ها  و افزایش بهداشت روانی همسران و فرزندان، محققین در صدد کشف رمز و رازهایی هستند که موجبات رضامندی زناشویی را فراهم می سازد.


بیان مسئله

     اختلافات زناشویی و طلاق جز آسیب های حاد جامعه به شمار می رود و پژوهشگران طلاق را در زمره فشارهای روانی شدید (رتبه اول از نظر شدت) ارزیابی کرده اند و آن را جز رویدادهای فشارزای زندگی رتبه بندی کرده اند.علی رغم اینکه آمار طلاق در ایران نسبت به کشورهای دیگر پایین تر است. اما صرفا آمارپایین طلاق نمی تواند توجیه منطقی در باب بالا بودن سلامت بهداشت روان خانواده و سازگاری زناشویی بین زوجین باشد چرا که در برخی کشورها،ازجمله ایران بخاطر مسائل فرهنگی، سنتی و حتی قانونی، طلاق به سادگی امکان پذیر نیست. پس اگردرجامعه ای آمار طلاق ناچیز باشد، الزاما به معنای ازدواج های موفق و رضایت زناشویی نیست. بسیاری از زوج ها در خانواده هایی زندگی می کنند که طلاق روانی برآن حکمفرماست(صادقی،23:1376). بنابراین بررسی همه عوامل موثر بر رضایت زندگی زناشویی در مسیر کاهش ناآگاهی های زوجین در ارتباط با یکدیگر و کاهش نارضایتی های مختلف ناشی ار عوامل فرهنگی،اجتماعی،سیاسی ،اقتصادی و . . .  رهنمون  می­شود.در سال های اخیر احساس امنیت و آرامش و روابط صمیمانه میان زن ومرد به سستی گراییده و سطح رضایت زناشویی کم شده است(ستوده,47:1379). آمار طلاق در تهران در دو ماهه اول 1381،5832 مورد و ازدواج 2827مورد در دفاتر ثبت احوال استان تهران به ثبت رسیده است. یعنی از هر دو ازدواج یکی به طلاق انجامیده است. در استان تهران در سال 1384 ،طلاق حدود 20درصد ازدواج ها را شامل می شد. طی نه ماه اول سال 1385،طلاق در تهران 13درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش یافت. در همین مدت ازدواج نیم درصد کاهش یافته است. در همین مدت حدود 91هزار مورد ازدواج و 19 هزار طلاق در استان تهران به ثبت رسیده است،یعنی 21 درصد ازدواج ها به طلاق انجامیده است. استاندار تهران عنوان می کند که در حال حاضر 95درصد جوانان و نوجوانانی که در بازداشت گاه به سر می برند،فرزندان طلاق هستند(بخارایی،65:1387).

قیمت فایل فقط 17,500 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زنان , پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی زنان , بررسی رضایت زناشویی , بهزیستی روانشناختی زنان , پایان نامه بررسی رضایت زناشویی بر بهزیستی روانشناختی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/4:: 9:29 صبح     |     () نظر

پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزان

پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزاندسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 225 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 51

پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزان

قیمت فایل فقط 10,500 تومان

خرید

پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزان

- مقدمه :

محیط خانواده اولین و بادوام ترین عامل در تکوین شخصیت کودکان و نوجوانان زمینه ساز رشد اجتماعی، اخلاقی، عقلانی آنان است و همچنین دنیایی است که کودکان با آن آشنا می شوند، کودکان از هزاران لحظه های ظاهراً کوچک کم اهمیت زندگی اجتماعی می آموزند که چگونه رفتار می کنند برای چه چیز ارزش قائل شوند و از زندگی چه انتظاراتی داشته باشند (ماسن، پاول هنری،1370: 65).

کودکان در فضای مستقیم و غیرمستقیم بسیاری از آداب و ارزش ها را می آموزند و تجربیات گوناگون کسب می کنند و از طریق این محیط با کودکان دیگر و دنیای خارج آشنا می گردند و در این تربیت و شیوه ای که هر کدام از والدین برای پرورش کودکان خود اتخاذ می کنند تفاوت دارد شیوه های فرزند پروری اصولی است که خانواده ها برای پرورش و بالندگی کودکان خود استفاده می کنند. تأثیری که هر شیوه بر روی شخصیت کودک خواهد گذاشت بسیار موثر خواهد بود. کودک و نوجوان تحت تأثیر عوامل و شرایطی است که والدین برای او فراهم می آورند. در این میان نقش و نفوذ ما در اولین فردی که با کودک تماس و رابطه ی عاطفی دارد (همان، 1370).

روان شناسان رشد از دهة 1920 به بعد علاقه مند بودند بدانند که چگونه والدین، رشد اجتماعی و شایستگی را در کودکان پرورش می دهند. یکی از نیرومندترین رویکردها در این زمینه، مطالعه ای تحت عنوان شیو ههای فرزند پروری می باشد که توسط دارلینگ[1](1999) صورت گرفته است. شیوة فرزند پروری به عنوان مجموعه یا منظومه ای از رفتارها تعریف شده است. که تعاملات والد کودک را در طول دامنة گسترده ای از موقعیت ها توصیف می کند و فرض بر این است که یک جو تعاملی تأثیرگذار را به وجود می آورد. شیوة فرزند پروری، عاملی تعیین کننده و اثرگذار است که نقش مهمی را در آسیب شناسی روانی و رشد کودکان ایفا می کند. بحث در مورد هر یک از مشکلات فرزندان بدون در نظر گرفتن نگرش ها، رفتارها و شیوه های فرزند پروری والدین، تقریباً غیرممکن است (علیزاده و آندرایس، 2002، به نقل از رحمتی).

مشکل رفتاری به رفتار فردی اطلاق می شود که بدون پایین بودن بهره هوشی، تعادل روانی و رفتاری از اندازه عمومی اجتماع دور و دارای شدت، تکرار، مداومت در زمانها و مکانهای متعدد باشد. به طوریکه در عملکرد تحصیلی، رفتاری فرد دچار درماندگی و کاهش میزان کارایی می شود، این گونه کودکان مرتب از سوی اطرافیان بطور مستقیم یا غیر مستقیم طرد میشوند (Khazaei ، 2005، به نقل از ملک شاهی).




قیمت فایل فقط 10,500 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزان , پایان نامه شیوه فرزندپروری و مشکلات رفتاری در دانش آموزان


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/4:: 9:27 صبح     |     () نظر

پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوری

پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوریدسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 421 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 89

پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوری

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوری

چکیده

    هدف از پزوهش حاضر بررسی نقش اعتماد به نفس و خودباوری در پیشرفت شغلی افراد می باشد. این تحقیق از نوع میدانی توصیفی است . جامعه آماری تحقیق را کلیه شاغلین استان اردبیل تشکیل می دهند. نمونه تحقیق شامل 100 نفر می باشد که 50 نفر آن اختصاص به زن ها و 50 نفر اختصاص به مردها دارد که به روش تصادفی خوشه ای انتخاب شده اند. کلیه آزمودنی های پژوهشی با پرسشنامه های محقق ساخته مورد ارزیابی قرار گرفتند . دادههای جمع آوری شده با روش های آمار توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

    با توجه به اینکه خطای آزمون بالاتر از حد استاندارد یعنی 5% است بنابراین آزمون معنادار نیست یعنی بین اعتماد به نفس و شغل افراد رابطه معناداری وجود ندارد با توجه به خطا آزمون بین اعتماد به نفس و تحصیلات افراد رابطه معنی داری وجود ندارد. با توجه به اینکه سطح معنا داری آزمون 2% و کمتر از حد استاندارد یعنی 5% است پس نتیجه گیری می شود که آزمون معنادار است.

مقدمه

    میزان موفقیت و دست یافتن به اهداف زندگی فردی و اجتماعی انسان ، بستگی به میزان اعتماد به نفس او دارد ؛ زیرا اعتماد به نفس تاثیر به سزایی در سازماندهی رفتارهای سالم و سازندی فردی و اجتماعی انسان ها دارد. زندگی فارغ از ارتباط با دیگران، نه ممکن است و نه مطلوب، زیرا انسان موجودی است اجتماعی و بر قراری ارتباط یک نیاز ضروری در زندگی انسان به شمار می رود. گاه به دلایل برخی عوامل روانی نهفته در درون فرد، اتفاق می افتد که فرد آنگونه که شایسته و بایسته است در میان اجتماع حضور نیابد. یکی از مهمترین عوامل روانی که در بروز شکست ها و ناکامی ها و ایجاد موانع در مسیر یک زندگی پر نشاط و موفق، نقش تعیین کننده دارد. نبود اعتماد به نفس در انسانهاست که می تواند برای فرد پیامدهای منفی و زیانبار بسیاری ایجاد کند.

    اغلب مردم معنای واقعی کلمه ی اعتماد به نفس» را به خوبی درک نمی کنند . به همین دلیل آن نوع از اعتماد به نفس و خود باوری که مطلوب و مورد نظرشان است در زندگی تجربه نمی کنند. چون فکر می کنند اعتماد به نفس یعنی این که ایمان و اعتماد به موفقیتهایی که در کارها به دست می آورند. در صورتی که اعتماد به نفس واقعی و حقیقی آن است که قبل از این که در کارها موفق شویم نوعی اعتماد به توانایی خود برای انجام آن کار داشته باشیم. وقتی اعتماد به نفس و خود باوری خود را براساس آن که و انچه به راستی هستید و نه براساس موفقیت ها و دستیابی ها یا شکست ها و ناکامی های خود بنا می کنید. چیزی را در خود خلق می نمایید که هیچ کس و هیچ چیزی یارای گرفتنش را از شما نخواهد داشت .

 

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوری , پایان نامه بررسی رابطه نقش اعتماد به نفس و خود باوری , اعتماد به نفس , خود باوری , پایان نامه بررسی اعتماد به نفس


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط محسن 95/4/4:: 9:26 صبح     |     () نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >